En iyi banka kredisi hangisi? - Kredi Denizi


En iyi banka hangisidir sorusu şüphesiz herkesin aklından en az bir kere geçmiştir.

ATM’leri her yerde olan sayıca fazla olan banka mı en iyisi? Yoksa cep şubesi ya da internet şubesi en interaktif olan banka mı en iyi? Havale ve EFT yaptığımızda işlem ücreti almayan banka mı? Yıllık hesap ücreti aldığından ivedilikle iade eden banka mı en iyisidir? Bu makalemizde bankaların neye göre iyi neye göre kötü olduğunu konuşacağız.

Yukarıda saydığımız sebepler sizlerin banka seçiminizde dikkat ettiğiniz unsurlar olabilir. Şüphesiz her bir özellik birbirinden daha değerlidir. Ancak bir bankanın iyi olması müşterilerine, yani sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyor olup olmamasından geçer. Telefon bankacılığında bir türlü müşteri temsilcisine ulaşamadığınız, sıranın size gelmediği ya da telesekreterden kurtulamadığınızı düşünün. Ya da kredi kartınızın son ödeme gününde civarda çalışır tek bir ATM olmadığını. Yok yere KBB puanınızın zedelenmesini istemezsiniz değil mi? Cep şubesi uygulamasının devamlı hata verip kapandığını ve bir türlü bu soruna karşılık banka tarafından güncelleme yapılmadığını düşünün.

En iyi banka hangisidir diye sorarken içinizi fazlaca karattığımızın farkındayım. En iyi banka hangisidir sorusu göreceli bir sorudur ve herkeste farklı bir cevabı olacaktır. Bize göre en iyi banka maaş bankanızdır. Çünkü maaş bankanız sizin için BDDK (Bankalar Denetleme ve Düzenleme Kurulu) tarafından belirlenen kredi faiz oranının en düşük olanını sunar. Aynı zamanda havale ve EFT  işlemlerinde işlem ücreti gibi, yıllık hesap işletim ücreti gibi ufak ama bir araya geldiğinde büyük rakamları oluşturan harcamaları yapmaktan alıkoyar.

Öte yandan evden hiç çıkmadan, hesabınızdaki parayı ister kredi kartınıza isterseniz kredi ödemenize, bazen faturalarınızı ödeyip işlem ücreti olmaksızın elektriğinizin suyunuzun kesilmemesine yardımcı olan cep şubesi ya da internet şubesi gibi uygulamaları olan bankalar da hayat kurtarıcı olabilir. Her bankanın cep şubesi var ancak hepsinin işlevselliği bir değil. Müşterisine şubesinde destek veren bankalar olduğu kadar online hizmet veren bankalar da mevcut.

Telefon bankacılığı da online bankacılık kadar değerlidir. Günümüzde müşteri temsilcisine bağlanmak gerçekten eskiye nazaran çok zorlaştırılmıştır. Bunun sebebi tüketicilerin en ufak bir problemde bile müşteri temsilcilerine ulaşmak istemeleridir. Fakat gerçekten yardıma ihtiyacı olan kişilerin telefonda yardım alamaması durumu maalesef bankaların en eksik yönlerinden biridir. Oysa bankalardan kredi çektiğiniz ve ödemesinde gecikme yaşandığı takdirde bankalar sizi istemediğiniz kadar çok arayacaklardır. Bunun nedenin BDDK (Bankalar Denetleme ve Düzenleme Kurulu) tarafından bankalara yapılan sık ve sayısız denetlemelerdir. BDDK 2000 krizinde yaşanan problemin, bankaların sayısız tüketiciye sicillerine bakılmaksızın krediler vermesi ve bu kredilerin yüksek çoğunluğunun ödenmemesi, batık krediler probleminin tekrar etmemesi durumudur. Bu nedenle BDDK aynı zamanda tüm bankalara krediler için belirli faiz oranları dışına çıkmalarını yasaklamıştır. Bir banka sizi sık sık geciken kredinizle ile ilgili arıyorsa o bankayı BDDK’ya şikâyet edebilirsiniz.

En iyi banka hangisidir sorusunu sizler için cevaplamaya çalıştık. Bankalardan kredi çekmeye karar verdiğinizde kredi çekmek için en iyi banka hangisidir sorusunun cevabı için sizleri kredi uzmanlarımıza yönlendiriyoruz. Bankalar günümüzde nakit ihtiyacımızı karşılayabildiğimiz yegane kurumlardır. Ancak doğru bankayı seçmediğimizde kredi çekerek kredi kapatmaya başlayabilir, yanlış yatırım yapmış olabiliriz. Doğru bankayı bulduğunuzda kredi uzmanlarına başvurduğunuz için mutlu olacağınızı sizlere daha önceki deneyimlerimize bakarak garanti ediyoruz. Bizi seçtiğiniz için teşekkür eder, siz sitemiz misafirlerine güzel bir gelecek dileriz. 


Etiketler: Banka Kredisi

Yorumlar

Kategoriler

Etiketler:

abd acil nakit acil para akbank Akbank Konut Kredi Faizleri Akbank Konut Kredi Faizlerini Düşürdü Akbank Konut Kredisi akbank kredi akbank kredi başvurusu Akbank Kredi Başvurusu İnternetten Nasıl Yapılır? akbank kredi hesaplama Akbank Kredi İçin Faiz Oranları akbankkobi albarakaturk Altın Altın destekli ETF Altın Fiyatları banka kartı banka kredileri karşılaştırma Banka Kredisi bankacılık Bankalar Bayram Kredisi bireysel krediler Birikim Bitcoin Bitcoin Kaybı Bitcoin Kaybı Devam Ediyor borç kapama cep telefonu çin Denizbank Faiz Oranları denizbank iletişim Denizbank İnternet Bankacılığı Denizbank İnternet Sitesi denizbank kredi denizbank kredi başvurusu Denizbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? denizbank kredi hesaplama Denizbank Kredi Türleri Nelerdir? Denizbank Kredileri Denizbank Şubeleri Dolar Dolar TL Arasında Düşüş emekli en kolay kredi en uygun kredi erken kredi kapama erken kredi kapatma Esnafa en hızlı kredi Denizbank evlilik kredisi faturalı hat faturalı hatlara kredi faturalı hatlara nakit faturalı hatta nakit faturaya kredi faturaya nakit fazla başvuru forex garanti kira gerekli belgeler guvenlikira hızlı kredi ihtiyaç kredisi ingbank İthalat ithiyaç kredisi kira sigortası kiramguvende konut kredisi kredi kredi başvurusu Kredi çekmek Kredi danışmanlığı kredi denizi kredi erken kapama kredi erken kapama hesaplama kredi faiz hesaplama kredi faizi kredi faizi hesaplama kredi haberi kredi hesplama kredi kapama kredi kapama hesaplama kredi kapatma kredi kapatma hesaplama kredi kartı kredi masrafları kredi notu Kredi Puanı Nasıl Yükseltilir? Kredi Puanı Nedir? kredi sorunu kredim benim kuveytturk LPG mortgage n kolay kredi neden kredi çıkmıyor Petrol seçim araçları seçim çalışmaları seçim otobüsü sigorta sigortalı kira sms kredi sss taşıt kredisi Taşıt kredisi Denizbank tefeci Ticaret TL uygun kredi web kredi yapıkredi
Fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!