Borç Kapama Kredisi Nedir Ve Hangi Bankalar Verir?


Kredidenizi, hesaplama araçları ile size en iyi borç ödeme kredisini bulur. Hangi bankaların borç ödeme kredis

Özellikle son birkaç yılda korkutucu oranlarda artan ve artmaya da devam eden yoğun ve bilinçsiz kredi kartı kullanımı vatandaşları içinden çıkılmaz borç batağına sürüklemekte ve kaçınılmaz olarak yasal takibe sokmaktadır. Bunun yanında, özellikle cep telefonu alımı esnasında kredi kartına taksit yapılmasını engelleyen yasanın geçtiğimiz yıllarda yürürlüğe girmesi ile birlikte de, hiçbir ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ya da konut kredisi bile almayan vatandaşlar, ortalama 5 bin liralık ihtiyaç kredisi borçlarına girmiş durumda. Hem kredi kartı borçları hem de kredi borçları birleşince, aylık ödemesi imkânsız hale gelen vatandaşlar için, neyse ki bankaların “borç kapama kredisi” adı altında bir hizmeti var. Siz de her ay farklı farklı bankalara ayrı ayrı ödemeler yapmaktan sıkılmış ya da aylık ödeme tutarınızın altından kalkamıyorsanız, borç kapama kredisi nedir ve hangi bankalar verir, sizler için araştırdık.
Borç Kapama Kredisi Ne Demektir?
Borç kapatma kredisi ya da diğer adıyla “borç transfer kredisi”, çeşitli bankalarda yer alan kredi kartı ya da çeşitli kredi borçlarınızı borç kapama kredisi başvurusunda bulunduğunuz bir bankaya taşıyarak, aylık olarak tek bir bankaya ödeme yapmanızı sağlayan ve aylık ödeyeceğiniz tutarı size daha uygun bir hale getirmenize olanak veren bir kredi çeşididir. 
Tabii ki, burada akılda tutulması gereken en önemli nokta, bu hizmeti bankaların salt bizim iyiliğimiz için yapmıyor olması. Tüm borçlarınız hesaplandıktan sonra verilen yeni kredi için de en düşüğü yüzde 1,15 olmak üzere yeniden bir faiz oranı hesaplanacağı ve bu faiz miktarını da ödemek zorunda kalacağınızı unutmayın. Fakat aylık ödemelerinizin altına eziliyorsanız, yasal takibe girmek üzereyseniz ya da çoktan girdiyseniz, kredi kartınıza asgari ödeme yaptığınız için her ay ödemek zorunda kaldığınız faiz tutarları çığ gibi büyüyorsa ve bu ödemelerin gelecekte çok daha kötü bir hale geleceğini düşünüyorsanız, yapmanız gereken en mantıklı hareket, bir bankaya başvurarak borç kapama kredisi talep etmeniz olacaktır. 
Borç Kapama Kredisine Başvurmam İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?
- Öncelikle, borç kapama kredisi ile bankaya transfer edebileceğiniz borçlar yalnızca ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve kredi kartı borçlarıdır. Konut kredisi, KMH borcu ya da borç kapama kredisi için başvuru yaptığınız bankadaki borçlarınızı transfer edemiyorsunuz.
- Kredi borcunuzun bulunduğu banka, transferi gerçekleştirmek istediğiniz bankaya borcunuzun tamamını transfer etmektedir. Toplam borç tutarından daha düşük miktarda bir transfer mümkün olmamaktadır. 
- Başvurduğunuz borç kapama kredisinin onaylanması için, bu krediyi talep eden müşteri hakkında başka bir kredi ya da kredi kartı hakkında yasal bir takibin başlatılmamış olması gerekmektedir. Çünkü bankalar her ne kadar portföylerine yeni müşteri katabilmek amacıyla bu tür krediler verse de, kendi verdiği kredi borçlarının da her ay zamanında ve eksiksiz ödenmesini istemektedir. 
Borç Kapama Kredisini Hangi Bankalar Veriyor?
FİNANSBANK
Yukarıda sayılan ve bankanın kendine ait belirlemiş olduğu diğer şartlara da uymanız halinde, 48 aya kadar bölünebilen ve yüzde 1,20’den başlayan faiz oranıyla ihtiyacınız olan borç kapama kredisi için başvuruda bulunabilirsiniz.
ŞEKERBANK
Diğer bankalardaki borçlarınızı kapayıp tek bir yere borçlanmanıza olanak sağlayan bir başka banka da Şekerbank. Maksimum kullandırılan kredi tutarı 100 bin Türk Lirası ve yüzde 1,48’lik faiz oranıyla 3-36 ay vade seçeneğiyle borç kapama kredisi alabilirsiniz. 
Örnek vermek gerekirse, 36 ay vade ile 10 bin liralık bir kredi aldığınızda, faiz oranları ve diğer alınacak ücretler eklendiğinde, aylık ödemeniz gereken taksit tutarı 378,35 kuruş olacaktır ve ortalama olarak bu faiz oranı ve ödenecek miktar çoğu banka için yakın tutarlarda olacaktır. 
Borç kapama kredisi için başvuruda bulunabileceğiniz diğer bankalar ise Akbank, Vakıfbank, Odeabank, ING Bank, TEB, Garanti Bankası, İş Bankası ve Fortis Bank.







Etiketler: borç kapama

Kategoriler

Etiketler:

abd acil nakit acil para akbank Akbank Konut Kredi Faizleri Akbank Konut Kredi Faizlerini Düşürdü Akbank Konut Kredisi akbank kredi akbank kredi başvurusu Akbank Kredi Başvurusu İnternetten Nasıl Yapılır? akbank kredi hesaplama Akbank Kredi İçin Faiz Oranları akbankkobi albarakaturk Altın Altın destekli ETF Altın Fiyatları banka kartı banka kredileri karşılaştırma Banka Kredisi bankacılık Bankalar Bayram Kredisi bireysel krediler Birikim Bitcoin Bitcoin Kaybı Bitcoin Kaybı Devam Ediyor borç kapama cep telefonu çin Denizbank Faiz Oranları denizbank iletişim Denizbank İnternet Bankacılığı Denizbank İnternet Sitesi denizbank kredi denizbank kredi başvurusu Denizbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? denizbank kredi hesaplama Denizbank Kredi Türleri Nelerdir? Denizbank Kredileri Denizbank Şubeleri Dolar Dolar TL Arasında Düşüş emekli en kolay kredi en uygun kredi erken kredi kapama erken kredi kapatma Esnafa en hızlı kredi Denizbank evlilik kredisi faturalı hat faturalı hatlara kredi faturalı hatlara nakit faturalı hatta nakit faturaya kredi faturaya nakit fazla başvuru forex garanti kira gerekli belgeler guvenlikira hızlı kredi ihtiyaç kredisi ingbank İthalat ithiyaç kredisi kira sigortası kiramguvende konut kredisi kredi kredi başvurusu Kredi çekmek Kredi danışmanlığı kredi denizi kredi erken kapama kredi erken kapama hesaplama kredi faiz hesaplama kredi faizi kredi faizi hesaplama kredi haberi kredi hesplama kredi kapama kredi kapama hesaplama kredi kapatma kredi kapatma hesaplama kredi kartı kredi masrafları kredi notu Kredi Puanı Nasıl Yükseltilir? Kredi Puanı Nedir? kredi sorunu kredim benim kuveytturk LPG mortgage n kolay kredi neden kredi çıkmıyor Petrol seçim araçları seçim çalışmaları seçim otobüsü sigorta sigortalı kira sms kredi sss taşıt kredisi Taşıt kredisi Denizbank tefeci Ticaret TL uygun kredi web kredi yapıkredi
Fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!