Bitcoin'in Kaybı Devam Ediyor


Sanal para dünyasında en tepelerde kendine yer edinen ve ilk sanal para olması nedeniyle en çok yatırımları al

Bitcoin'in Kaybı Devam Ediyor

Sanal para dünyasında en tepelerde kendine yer edinen ve ilk sanal para olması nedeniyle en çok yatırımları alan Bitcoin için geçen senenin ardından toparlanma süreci başladı. Toparlanma süreci temmuz ayında zirve yapmaya devam ederken ardından düşüşler yeniden başladı. Bitcoin bu sene içinde ilk kez 10 bin dolar altında rakamlar alınıp satılmaya başlandı. Çarşamba günü başlayan hızlı düşüşler hala devam ediyor. Düşüşlerin durdurulmaması ve piyasanın olumlu tepki vermemesi piyasadaki yatırımcıların kafalarının karışmasına neden oldu.

Diğer Kripto Paralar


Kripto paralarda Bitcoin ile başlayan bir ani gerileme dönemi yaşanmaya başlandı. Çarşamba günü aniden düşüş başladı. İlk olarak Bitcoin ile başlayan düşüş ardından diğer kripto paralar ile de devam etmeye başladı. Temmuz ayından beri ilk kez Bitcoin fiyatı 10 bin doların altına geriledi. Bitcoin %7.64 eksilerek 9.372 dolar üzerinden alıcı buldu.

Diğer kripto paralar da aynı şekilde benzer paralelde düşüş eğrisine eklendi. Bitcoin cash %3, dash %6 ve Ethereum %2, litecoin %1 civarında düşüş başladı. Bitcoin ile başlayan düşüşe diğer kripto paraların da düşüş ile eşlik etmesi yatırımcıların da çekimser davranmasına neden oldu. Yatırımcıların geçen seneden beri daha temkinli davrandıkları sanal paralar oldukça fazla kayıp yaşanmasına neden olmuştu. Bu sene için de yeniden hareketlenmesi söz konusu olunca yatırımcılar kanadından da oldukça yatırım atağı ortaya çıktı.

Bu sene takip edilen eğriler yükselmeye devam ederken yatırımın da artması kaçınılmaz oldu. Sanal paraların yükselişinin projeler ile birlikte gelişme göstermesi büyük ve küçük yatırımcıların değer kazanmasına neden olurken rakamların yeniden aşağıya düşmesi geçen sene meydana gelen kayıpların yeniden akıllara gelmesine neden oldu. Yatırımcılar söz konusu düşüşlerin çok sert olması konusunda oldukça çekimser kalmaya devam ediyor. Büyük piyasalarda nasıl yankı bulacağı da merak ediliyor. Sanal para yatırımlarının geçen seneden beri güvenli bir liman olarak görülmemesi bu tarz ani düşüşlerden kaynaklanıyor. Seneyi değer kaybı konusunda zirvede bitiren sanal paraların bu sene de yatırımcılarına aynı sorunu yaşatmasından korkuluyor.


Etiketler: Bitcoin Bitcoin Kaybı Bitcoin Kaybı Devam Ediyor

Kategoriler

Etiketler:

abd acil nakit acil para akbank Akbank Konut Kredi Faizleri Akbank Konut Kredi Faizlerini Düşürdü Akbank Konut Kredisi akbank kredi akbank kredi başvurusu Akbank Kredi Başvurusu İnternetten Nasıl Yapılır? akbank kredi hesaplama Akbank Kredi İçin Faiz Oranları akbankkobi albarakaturk Altın Altın destekli ETF Altın Fiyatları banka kartı banka kredileri karşılaştırma Banka Kredisi bankacılık Bankalar Bayram Kredisi bireysel krediler Birikim Bitcoin Bitcoin Kaybı Bitcoin Kaybı Devam Ediyor borç kapama cep telefonu çin Denizbank Faiz Oranları denizbank iletişim Denizbank İnternet Bankacılığı Denizbank İnternet Sitesi denizbank kredi denizbank kredi başvurusu Denizbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? denizbank kredi hesaplama Denizbank Kredi Türleri Nelerdir? Denizbank Kredileri Denizbank Şubeleri Dolar Dolar TL Arasında Düşüş emekli en kolay kredi en uygun kredi erken kredi kapama erken kredi kapatma Esnafa en hızlı kredi Denizbank evlilik kredisi faturalı hat faturalı hatlara kredi faturalı hatlara nakit faturalı hatta nakit faturaya kredi faturaya nakit fazla başvuru forex garanti kira gerekli belgeler guvenlikira hızlı kredi ihtiyaç kredisi ingbank İthalat ithiyaç kredisi kira sigortası kiramguvende konut kredisi kredi kredi başvurusu Kredi çekmek Kredi danışmanlığı kredi denizi kredi erken kapama kredi erken kapama hesaplama kredi faiz hesaplama kredi faizi kredi faizi hesaplama kredi haberi kredi hesplama kredi kapama kredi kapama hesaplama kredi kapatma kredi kapatma hesaplama kredi kartı kredi masrafları kredi notu Kredi Puanı Nasıl Yükseltilir? Kredi Puanı Nedir? kredi sorunu kredim benim kuveytturk LPG mortgage n kolay kredi neden kredi çıkmıyor Petrol seçim araçları seçim çalışmaları seçim otobüsü sigorta sigortalı kira sms kredi sss taşıt kredisi Taşıt kredisi Denizbank tefeci Ticaret TL uygun kredi web kredi yapıkredi
Fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!