Hızlı kredi nasıl alınır? - Kredi Denizi


Günümüzde herkesin aklında kredilerle ilgili mutlaka bir soru vardır.

Bu yazımızda hızlı kredi nedir, nasıl alınır detaylarıyla onu konuşacağız.

Eğer kredi çekmek için aceleniz varsa bu makale tam size göre. 

Hızlı kredi nedir? Hızlı kredi kısa mesaj yoluyla ya da bankaların internet siteleri üzerinden başvurulan “Online kredi” olarak adlandırılan bir kredi başvuru çeşididir. Televizyondaki reklamlardan gördüğünüz üzere, Kredi boşluk TC Kimlik numaranızı yazıp 4 haneli bir numaraya göndermek koşuluyla hızlı kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Bankanız da bu başvurunuz üzerine hemen KKB puanınıza bakarak size olumlu ya da olumsuz bir SMS cevabı gönderiyor. Olumlu cevap sonucu bankanız sizi nüfus cüzdanınızı yanınıza alıp en yakın şubesine davet eder, olumsuz olma durumunda ise “Bankamız kredi başvurunuzu olumsuz olarak değerlendirmiştir, detaylar için en yakın şubemize bekliyoruz.” şeklinde yine bir kısa mesaj ile bilgilendirir. 



KKB puanı nedir? KKB, Kredi Kayıt Bürosu’nun kısaltılmışıdır. Sizin bugüne kadar kullanmış olduğunuz kredi ve kredi kartlarının sicil kaydının puan olarak düzenlenmiş halidir. Öncelikle gelir düzeyinize ve başvurduğunuz kredinin aylık ödeme tutarına bakılır. Daha sonra kefil olduğunuz diğer kredi ve kredi kartlarının ödeme düzenlerine dikkat edilerek bu puan belirlenir. Devamlı kredi başvurusu yaptığınız takdirde KKB puanınız düşecek olup, ödemeleriniz düzenli olmadığında da puanınız bu durumdan olumsuz etkilenecektir. Kredi başvurusu yaptığınızda olumlu yanıt alıp krediyi kullanmadığınızda da ufak da olsa kredi puanınız düşebilir. KKB puanınızı etkileyen bir etken de SGK primlerinizin düzenli olarak yatmış olup olmamasıdır.



Hızlı kredi başvurusu sonucunda KKB puanınızı etkileyeceksiniz. SMS yoluyla ya da Web Kredisi olarak başvurduğunuzda hızlı kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Hızlı kredinin bir güzel yanı da kefilsiz olmasıdır. Bazı hızlı krediler masrafsız ve esnek taksit seçenekleri de sunmaktadır. Hızlı kredinin bir çeşidi de kredi kartlarımızdan ATM’ler aracılığıyla kart limitimiz kadar en fazla 9 ay vadeli çekebildiğimiz kredilerdir. 



Peki ya hızlı kredinin olumsuz yönleri nelerdir? Hızlı krediye başvurduğunuz takdirde reddedilir iseniz KKB puanınızın düşeceğini söylemiştik. Peki, normal yollarla krediye başvurursanız reddedilmeyecek miydiniz? Eğer kredi sicilinizde bir problem var ise kredi çıkıyor mu diye SMS ile hızlı kredi başvurusu yapmamanızı öneririz. Bu gibi durumlarda işinin ehli bir Kredi Uzmanı ile görüşmelisiniz. Kredi uzmanları detaylı araştırmaların ardından KKB puanınızı düşürenin ne olduğunu bulacak ve size kredi çekmeniz yolunda önünüzdeki engelleri kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca hızlı kredi çektiğinizde araştırma yapmadan belli bir faiz oranını kabullenmiş olacaksınız ve bu da bankaların hızlı kredi vermelerindeki en büyük etkendir. Kredi çekmek aylarca gelir düzeyinizi etkileyecek hayati bir karardır. Her zaman söylediğimiz gibi kredi çekmeden önce profesyonel yardım almalı, araştırmalarınızı tam anlamıyla eksiksiz yapmalısınız. Kredi uzmanlarımızdan yardım alabilir, çekebileceğiniz kredi tutarını yükseltebilir, ödeyeceğiniz aylık tutarı azaltabilir, kredinizden kesilecek hayat sigortanızı en düşük pakete indirgeyebilir ve de en önemlisi gelecekte tekrar kredi çekebilmek için kredi puanınızı düşürmeden doğru hamleleri yapmış olabilirsiniz.


Hızlı kredi hakkında sizlere anlatacaklarımız burada son buluyor. Özetle hızlı kredi kullanmak için SMS Kredi ya da Online Web Kredi başvurusu yapmanız gerekmekte. Hızlı krediler kefilsiz ve evraksız yani sadece nüfus cüzdanınızla en yakın şubeye giderek çekebileceğiniz kredilerdir. Faiz oranları Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun belirlediği aralıkta olan hızlı kredilerde normal ihtiyaç kredilerine nazaran sizi biraz daha yüksek faiz oranı beklediğini söyleyebiliriz.


Etiketler: hızlı kredi

Yorumlar

Kategoriler

Etiketler:

abd acil nakit acil para akbank Akbank Konut Kredi Faizleri Akbank Konut Kredi Faizlerini Düşürdü Akbank Konut Kredisi akbank kredi akbank kredi başvurusu Akbank Kredi Başvurusu İnternetten Nasıl Yapılır? akbank kredi hesaplama Akbank Kredi İçin Faiz Oranları akbankkobi albarakaturk Altın Altın destekli ETF Altın Fiyatları banka kartı banka kredileri karşılaştırma Banka Kredisi bankacılık Bankalar Bayram Kredisi bireysel krediler Birikim Bitcoin Bitcoin Kaybı Bitcoin Kaybı Devam Ediyor borç kapama cep telefonu çin Denizbank Faiz Oranları denizbank iletişim Denizbank İnternet Bankacılığı Denizbank İnternet Sitesi denizbank kredi denizbank kredi başvurusu Denizbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? denizbank kredi hesaplama Denizbank Kredi Türleri Nelerdir? Denizbank Kredileri Denizbank Şubeleri Dolar Dolar TL Arasında Düşüş emekli en kolay kredi en uygun kredi erken kredi kapama erken kredi kapatma Esnafa en hızlı kredi Denizbank evlilik kredisi faturalı hat faturalı hatlara kredi faturalı hatlara nakit faturalı hatta nakit faturaya kredi faturaya nakit fazla başvuru forex garanti kira gerekli belgeler guvenlikira hızlı kredi ihtiyaç kredisi ingbank İthalat ithiyaç kredisi kira sigortası kiramguvende konut kredisi kredi kredi başvurusu Kredi çekmek Kredi danışmanlığı kredi denizi kredi erken kapama kredi erken kapama hesaplama kredi faiz hesaplama kredi faizi kredi faizi hesaplama kredi haberi kredi hesplama kredi kapama kredi kapama hesaplama kredi kapatma kredi kapatma hesaplama kredi kartı kredi masrafları kredi notu Kredi Puanı Nasıl Yükseltilir? Kredi Puanı Nedir? kredi sorunu kredim benim kuveytturk LPG mortgage n kolay kredi neden kredi çıkmıyor Petrol seçim araçları seçim çalışmaları seçim otobüsü sigorta sigortalı kira sms kredi sss taşıt kredisi Taşıt kredisi Denizbank tefeci Ticaret TL uygun kredi web kredi yapıkredi
Fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!