Her İşin Başı Araştırmak - Kredi Denizi


Bir işe başlamadan önce araştırma yapmalıyız.

Başarının yolu iyi bir araştırmadan ve azimden geçer. Nasıl pazardan sebze ve meyve alırken araştırma yapıyorsak kredi almadan öncede sorup soruşturmalıyız. Banka kredileri karşılaştırma işine kalkışmadan hemen önce çevremizde olan güvendiğimiz dostlarımıza, akrabalarımıza ya da daha önce kredi almış kişilere sormakta fayda var. Çünkü o kişiler kredi alım sürecini baştan aşağıya bildikleri için sizi yönlendirmeleri sayesinden sorunsuz bir şekilde en uygun krediye sahip olabilirsiniz. Fakat sadece çevredekilere sormakla kredi alınmaz. Çünkü herkesin kendine göre belli bir bütçesi vardır ve herkesin ödeme koşulları farklıdır. Çevredeki tanıdıklarınıza hangi bankanın hangi koşulları ve fırsatları sunduğunu öğrendikten sonra kafanızda birkaç banka fikri oluşacaktır. Bundan sonra yapacağınız, o bankalar arasından size en uygun olanını bulmak.  
Banka kredileri karşılaştırma sürecine hoş geldiniz. Bu işlem gözünüzü korkutmasın. Kredi gerçekten bilinçli bir şekilde alınmadığı zaman külfete dönüşebilecek bir durum. Her ay belli bir ödeme planını ayarlayamadığınız zaman hem bütçeniz fena halde sarsılabilir hem de canınız sıkılabilir. Tüm bunlarla karşılaşmamak içinde biraz araştırma yapmaktan hiç zarar gelmez.  Peki bu karşılaştırmaları nasıl yapacağız? Güvenilir ve hızlı olup olmayacağını nereden bileceğiz? Ödeme planını nasıl ayarlamamız gerekiyor? Faiz oranları neden bu kadar önemli? gibi sorulara yanıt bulmak için bu yazıyı okumanızda fayda var. 

Hemen hemen her banka kredi başvurusu işlemini yapmanız için size bir yığın seçenek sunmakta. Kredi başvurusu işlemini, internet üzerinden, cep telefonunuzdan ya da şubeye giderek yapabilirsiniz. Bankalar ile yüzbeyüz görüşmek, aklınızdaki soruları müşteri hizmetlerinde çalışan danışmanlara sormak, o atmosferi hissetmek her zaman internet ya da cep telefonu ile iletişime geçmekten daha iyidir. Çünkü kredi alma işleminin nasıl olduğunu, cep telefonu ya da internet üzerinden sormak ve başınıza gelebilecek her türlü problemi öğrenmek mümkün olmayabiliyor. Yüzbeyüz konuşarak hem karşılıklı güveni oluşturabiliyor hem de aklımızda oluşan soru işaretlerine cevap bulabiliyoruz. 

Banka kredileri karşılaştırma sürecinde sizlere tavsiyem öncelikle çevredeki tanıdıklarınıza sorun. Birkaç bilgi edindikten hemen sonra internet başvuruları ve cep telefonu ile kısa bir araştırma yapın ve kafanızda birkaç banka belirledikten sonra bankalar ile birebir görüşmeye gidin. Gittiğiniz şubelere faiz oranlarını ve ödeme modellerini sorun.  Faiz oranının mümkün olduğunca düşük olmasına dikkat edin. Faiz oranınız ne kadar düşük olursa, aldığınız krediyi ödeme esnasında size o kadar kolaylık sağlayacaktır. Taksitlendirme seçeneklerine önem vermenizde aldığınız kredi için ödeme kolaylığını son derece arttıracaktır. 

Bu banka kredileri karşılaştırmaları sonucunda size uygun bankayı bulmama gibi bir ihtimaliniz çok düşük. Malum hızla gelişen çağımızda, her gün bir yığın yenilikler ve avantajlar ile birlikte açılan bankalar görüyoruz.  Tabi ki her zaman en eski ve köklü bankaları seçmek bize güven veren en büyük etken. Tabi bankanın köklü olması size uygun faiz oranını ve uygun ödeme seçeneklerini sunma garantisini vermiyor. Önemli olan kredi başvurusundan kredinin son ödeme tarihine kadar, seçtiğiniz bankanın size destek olması. Ve her zaman mail ya da cep telefonu ile sizinle irtibatta olması. Bu koşullar altında içiniz rahat bir şekilde kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Artık bireysel ihtiyaç, ev, araba, eğitim, bayram, sağlık, kobi, evlilik, tatil, arsa ve iş yeri kredileri için adım atma zamanınız geldi. Yalnız şunu unutmamalıyız ki sağlıklı bir sonuç elde etmek için ne olursa olsun geniş çaplı bir araştırma yapmamız önemli. 


Etiketler: kredi

Yorumlar

Kategoriler

Etiketler:

abd acil nakit acil para akbank Akbank Konut Kredi Faizleri Akbank Konut Kredi Faizlerini Düşürdü Akbank Konut Kredisi akbank kredi akbank kredi başvurusu Akbank Kredi Başvurusu İnternetten Nasıl Yapılır? akbank kredi hesaplama Akbank Kredi İçin Faiz Oranları akbankkobi albarakaturk Altın Altın destekli ETF Altın Fiyatları banka kartı banka kredileri karşılaştırma Banka Kredisi bankacılık Bankalar Bayram Kredisi bireysel krediler Birikim Bitcoin Bitcoin Kaybı Bitcoin Kaybı Devam Ediyor borç kapama cep telefonu çin Denizbank Faiz Oranları denizbank iletişim Denizbank İnternet Bankacılığı Denizbank İnternet Sitesi denizbank kredi denizbank kredi başvurusu Denizbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? denizbank kredi hesaplama Denizbank Kredi Türleri Nelerdir? Denizbank Kredileri Denizbank Şubeleri Dolar Dolar TL Arasında Düşüş emekli en kolay kredi en uygun kredi erken kredi kapama erken kredi kapatma Esnafa en hızlı kredi Denizbank evlilik kredisi faturalı hat faturalı hatlara kredi faturalı hatlara nakit faturalı hatta nakit faturaya kredi faturaya nakit fazla başvuru forex garanti kira gerekli belgeler guvenlikira hızlı kredi ihtiyaç kredisi ingbank İthalat ithiyaç kredisi kira sigortası kiramguvende konut kredisi kredi kredi başvurusu Kredi çekmek Kredi danışmanlığı kredi denizi kredi erken kapama kredi erken kapama hesaplama kredi faiz hesaplama kredi faizi kredi faizi hesaplama kredi haberi kredi hesplama kredi kapama kredi kapama hesaplama kredi kapatma kredi kapatma hesaplama kredi kartı kredi masrafları kredi notu Kredi Puanı Nasıl Yükseltilir? Kredi Puanı Nedir? kredi sorunu kredim benim kuveytturk LPG mortgage n kolay kredi neden kredi çıkmıyor Petrol seçim araçları seçim çalışmaları seçim otobüsü sigorta sigortalı kira sms kredi sss taşıt kredisi Taşıt kredisi Denizbank tefeci Ticaret TL uygun kredi web kredi yapıkredi
Fırsatlardan haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakınız!